Hjulinställning i Göteborg

Hos oss på NDF i Mölndal hjälper vi dig att se över din bils hjulinställning, vänta inte för länge med att se över den om du känner på dig att något inte står rätt till.

Det straffar sig oftast i slutändan med att du antingen behöver byta till helt nya däck men också genom att bilen successivt får ökad bränsleförbrukning – och därmed ökade kostnader på båda håll.

 

Det kan räcka att ha kört på en trottoar­kant, ett gupp eller ojämnhet i vägen för att din hjulaxel ska komma ur läge och börja slita onödigt på bilen och däcken. En hjulinställning kan bidra till att öka livslängden på dina däck och minska bränsleförbrukningen, så i själva verket sparar du pengar på att med jämna mellanrum lämna in din bil hos oss på NDF i Mölndal för att kontrollera att du har rätt hjulinställning.

När bör man se över sin bils hjulinställning?

Känner du att bilen ”drar” åt ett håll, att ratten vibrerar och bilen känns svårmanövrerad eller om du råkat köra på en trottoarkant. Då bör du komma in och låta oss ta en titt.

Är bilen helt ny, om du bytt stötdämpade eller styrkomponenter, ser du att dina däck är snedslitna? Detta är också anledningar till att komma och för att kontrollera hjulinställningen.

 

Kontakta oss:

NDF Däck & Fälg

Göteborgsvägen 96-98
431 37 Mölndal

Tel: 031 – 86 35 35

Mail: info@ndf.se

 Öppettider:

Mån-Fre:  08:00-18:00